26 Eylül 2010 Pazar

Yoşasın!!!

Sanırım hayatım sonunda biraz olsun yoluna girmekte..

Birsürü sonuçsuz iş ve yüksek lisans başvurusundan, 1 yıllık işsizlikten, bunalımdan sonra "Hacettepe Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Bölümü" beni yüksek lisans öğrencisi olarak kabul etti! (Uzun uzun yazdım, havalı olsun diye:))

3 senelik bir öğrencilik dönemi daha ve yine Sıhhiye'de! Ama olsun, pazartesi sendromlarını, vize-final sıkıntılarını, not toplama çabalarını bu kadar özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi..

Bir de part- time iş bulsam fevkaladenin fevkinde olur..

Yarın harç yatırmaya gidiyorum ve kayıt yaptırmaya.. Kaydımı yaptırana da kadar da inanmayacağım sanırım; mezuniyette başıma gelenlerden sonra!

Ayrıca uzun zamandır yazmamış olmam yeni tavsiyelerle kafa ütülemeyeceğim anlamına gelmez..

Mesela:

NTV yayınlarının yeni çizgi romanı "Dr. Jekyll and Mr. Hide"

Ya da, Thomas Hardy "Tess", ki kendisinin 1979 yapımı Roman Polanski'nin yönettiği bir filmi de var ki, izledikten sonra yine yazarım..

Ayrıca Bridget Jones'un yazarı Helen Fielding'in "Ünlüler Kampanyası" son derece enteresan, ama bulunabilir mi bilmiyorum, çünkü ben sevgili sahafımın derinliklerinde buldum..


PS: Bugün sevgilim 154 TL'lik harcımın 4 TL'sini ısrar kıyamet elime tutuşturduktan sonra, konsere gidelim mi soruma "Çocuk okutuyorum, param yok" şeklinde cevap verdi.. Terk edip etmemek konusunda oldukça kararsızım..



...