9 Kasım 2010 Salı

wish

2 Kasım 2010 Salı

kabus!!

Salı akşamlarından ve çarşamba sabahlarından nefret eder hale geldim!
Bu nasıl bir eziyettir, nasıl bir işkencedir!
Lisansta zaten 2 sene boyunca aldığım, zar zor geçtiğim (ama AA:)) "İstatistik" belası, yüksek lisansta içeriği aynı, adı farklı olarak tekrar karşıma çıktı..
Çarşamba sabahlarım sabah 09.30'dan öğlen 12'ye kadar bi su, bi ihtiyaç molası bile vermeden "Biyoistatistik"le geçiyo.. SPSS adlı şahane programda tek tuşla alınabilecek bir sonucun ıvır zıvır teorileri, hem de 2 buçuk saat!! Üstüne bir de bi dünya ödev!
Haliyle bi sonraki hafta salı gününe kadar görmek bile istemiyorum o ödevleri, hoş dersten kendimi nasıl attığımı bile bilmiyorum dışarı ne ödevi!
Salı sabahından itibaren huzursuzluklarım, huysuzluklarım başlıyor, akşama o iğrenç ödevleri yapacak olmanın bilinciyle eve gitme saatimi erteledikçe ertiliyorum. Aksi gibi salı günleri de hava hep güzel oluyo bu aralar..
Milyon basamaklı sayıları milyon basamaklı sayılarla çarp, böl, topla, karesi, standart sapması.. Hem de ikinci kez aynı şeyler, aynı kabuslar..
Akşam korkunç bir baş ağrısı ve müthiş bir sinirle dönüyorum yatakta, sabah da uyanmamak için her türlü yolu deniyorum..
Ne zamana kadar devam eder bu ergen yakınmaları, küstüm dünyaya halleri bilmiyorum ama aklınız varsa istatistik denen şeyin her türlüsünden uzak kalın.. Bölüm seçerken müfredatına bakın istatistik varsa kaçın..

..